Saknar värmen

Just nu är livet stressigt, det är mörkt som i graven ute och det är ingen snö. Saker hade kunnat ljusa upp dagen bättre, därför bjuder jag på en sommarbild!
 

Kevlarsjäl

Lately I've been hard to reach, I've been too long on my own
Everybody has a private world where they can be alone
Are you calling me? Are you trying to get through
Are you reaching out for me, like I'm reaching out for you?
 
 

Din dröm är min.

Fake smile

När den bästa som finns i mitt liv knappt hinns med, det gör mig så jävla ledsen. Lever med det ständigt och jag kan inte berätta för någon heller eftersom ingen ser det på samma sätt som jag. Och för att jag inte vågar! Jag vill sträva efter att bli något men jag vill inte behandla dig orättvist. Du är den enda som aldrig ljugit, talat illa eller dömt mig. Verkligen det finns ingen bättre människa eller någon jag litar mer på än dig.
 

Return

Nu gör jag ett försök.
Kanske är det just att skriva av mig dom jag behöver. Just nu pluggar jag ju. Och alla säger "hur orkar du göra det direkt efter gymnasiet" och jag kan inte svara på det. Vissa dagar känns det lätt och andra dagar känns det as jobbigt. Men om alla andra klarar det varför skulle inte jag göra det? Inför en ny kurs tycker jag alltid att allt är lite extra jobbigt men det brukar lösa sig. Nu måste jag bara planera upp så att jag hinner göra bort allting innan jul för då ska jag vara ledig. (i alla fall under julveckan). Annars går det as bra med bandet vilket är mitt ljus i mörkret. Nu tänkte jag på allvar komma igång här igen så ni får börja kika in här med jämna mellanrum. 
 

RSS 2.0