Indestructible

I know that iv'e been hurt and that im scared to let somebody else come to close up on me.
And I know that im shy and I hate myself sometimes for the things I didn't say...

But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible

You are the one that I want.


Tisdag

Jag avundas inte alla dom som just nu ska till körskolor, körlektioner, teorikurser osv. Varje gång jag ser någon som skriver det känner jag en fruktansvärd lättnad över att jag är klar. Det är den bästa känslan jag har fått uppleva. Och det har krävts så mycket energi och så mycket engagemang, och att det faktiskt slutligen lönade sig fast man bara kunde drömma om det är så jävla underbart!

Idag har varit en bra dag. Fått ganska mycket basplugg men endå okej ska få göra egna basgångar till hair låtarna. Ska verkligen satsta i höst!
Ikväll ska jag åka till Pontus och hitta på något, sovmorgon till 12:10 i morgon, underbart!

Ha det fint.


vad vore jag utan dina andetag?

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Måndag

Hejsan.
Idag är det måndag. Måndagar är en helt okej dag slutar numera 13:30 istället för förra året då jag gick till 15:10 med det älskade ivalet NKb ♥ Men jag njuter extra mycket detta sista år dels för att jag bara har musik eller nästan typ 3 andra ämnen och dels för att jag har ett så jävla bra schema.
Sedan kan jag även berätta att även jag kommer gå på den där autditionen inför Hair, eftersom jag gärna spelar en roll, behöver inte sjunga men vill framför allt spela teater. Känns jätte nervöst att jag måste stå helt ensam framför ressigören och alla lärarna. Jag trivs bakom min bas det är som där alla finner min rätta plats. Hoppas jag kan få en liten roll i allafall!

Jag är förövrigt jävligt hungrig och jag ber till gud om någon god mat till middag. Blir det inte det så tar jag bilen och far själv hehe. Hjälper ju inte precis när min pojkvän sitter och lägger ut bilder från han äter på rönnbäcks 5 gånger om dagen...

Jag har inget mer vettigt att skriva så vi hörs!


Alla hade en vän med en bil vi åkte långt bort.


Skördefesten.

Var en sväng på skördemarknaden idag med mamma och pappa. Har länge varit på jakt efter en del saker smyckesväg och vips längst ner av alla affärer så hittar jag Rosies smycken! Och detta är vad jag köpte, as nöjd!


3 år.

har gått sedan vi startade vårt fina band. Och ikväll se det firas med fyllda lövbiffar och ballonger :)

Favorittröjan.

KÖRKORT

Idag är ingen vanlig dag för jag har tagit KÖRKORT!!! Kan inte fatta att det är sant!
Världens bästa dag, firas med bildebut med bandet till luleå samt kinamat hur JÄVLA BRA?`

River flows in you.

Detta är mitt favorit pianostycke i hela världen. Hur duktig är inte han som spelar på detta? La märke till att jag har lagt upp väldigt många youtube klipp på sista tiden, ibland blir det väl så. Men detta är väldigt bra!


Chasing cars.

Those three words
Are said too much
They're not enoughDen här låten kommer alltid betyda mycket för mig!

Friends must stick together.

Jag älskar dig, och just nu älskar jag dig ännu mer.

Utan er

Jag har fastnat på denna låten. Får alltid en överväldigande känsla när jag hör någon med så stor talang.

The ark förevigt och ett tag efter det.

är lite insnöad på dom ett tag nu extra mycket. Kanske är det för att jag vet att jag aldrig mer får se dom uppträda.  Lite små bra grejer ur varje låt har jag tagit ut.

I hope that someone´s gonna call
And tell me this night is over
`Cause I wanna start living my life
Before I get much older
Well, I hope that someone´s gonna call
And tell me this night is over
`Cause I wanna start living my life
Before I get much olderLet you'r body decide where you wan't to go. High or low, fast or slow.We gotta hurry with no worry to get done today
Cause one of us is gonna die young (falsetten i slutet ♥)What in the world could make me feel so real?
Only you can make my life worth livin


Thank God I was born in a time when something new was about to start
Been shut down I've been kicked around
Now there's an A-bomb in my heartHalkbanan

Tjenare!
Idag har jag varit på halkbanan, gick bra och det var ett härligt gäng som jag var där med. Är förbannat trött efter 3 timmars sömn, så min kväll kommer spenderas hemma i stillhet! Luleå i morgon.
Puss!

tagga.

Det är så mycket som pågår i mitt huvud. Förhoppningsvis bra saker. Det känns som om jag föräldrar mitt liv just nu! Nu tänkte jag sätta igång och göra förrätterna som jag ska ta med mig till stugan i morgon dit jag åker med 3 favvotjejer! Kanon avslutning på detta lov. Prins charles bakelsen, det ni!

Resten av mitt lov ser ut så här:
Tisdag: Klippa och färga håret, åka till stugan med tjejerna.
Onsdag: Stugan.
Torsdag: Åka hem från stugan, öva körning inför halkbanan.
Fredag: Halkbanan.
Lördag: Ev avslutningskväll hos Rasmus med fina.

Vi hörs!

Söndagsbilagan. Vilken höjdare!


Längesen

Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår


OMGOMG

Idag är det bokat... uppkörning och teoriprov. HJÄLP.

alla drömmer om fåglar även du även jag

Hejsan.
Idag är jag glad för idag har en av mina bästaste vänner kommit hit till boden. William. Som jag känner genom tant iris eftersom det är hennes barnbarn. Och vi har känt varandra sedan vi var drygt 1 år. Varje gång han kom hit när jag var liten så satt jag flera timmar innan och väntade vid brevlådan. Uppskattar väldigt mycket att det blev ett till tillfälle som jag fick ta vara på att umgås med honom. Så resten av veckan ska jag umgås med wille så mycket jag kan och göra massa töntiga grejer!
Ha det bra.

Im scared of the dark.

Idag har det varit en ganska rolig dag. Händelserik dag för ovanlighetens skull. Började med en runda på stan med mamma och syster. Sen när jag kom hem har jag rensat garderoben och städat ihop så nu hittar jag bättre. Sen ikväll har jag äntligen fått fara på bilbingo!! Bara väntat i sisådär 2 år? Det var väldigt mysigt även om jag inte vann något.

Ser knappt vad jag skriver eftersom jag har salva mot ögoninflamation i ögonen så de är suddigt. Denna låten iallafall framförde Adam Tensta på Lk. Har aldrig varit något jätte fan av han men denna gillade jag.


Kärleken i mitt liv

The moment I met you
That moment I forgot about everything I've been through
Tell me how could that be, hey baby
Guess we both know
I'd follow you wherever you go.

Du och jag ♥

Mot söndag kväll.

Jag älskar verkligen tröjan på bilderna.(kanske blir en bättre bild på den senare) Min ögoninflamation är en aning bättre från och till. Ser ut som om jag är hög eller as ledsen. Låter bli sminket runt ögonen ett tag till för säkerhetsskull.Cupcakes.

Har bakat cupkakes och kladdkaka idag som jag ska bjuda hjärtat på ikväll och avsluta denna vecka på ett bra sätt.


calleth you cometh I

Jag tror jag kan fastställa min förebild som täcker upp en stor del av allt. Ola Salo. Sitter och ser en rad intervjuer, fan vad jag respekterar killen. Allt han säger är så rätt. Han är en musikgud!


Jag som själv spelar i band har som högsta dröm att få gå i deras fotspår. Och när dom pratar om att lägga ner så känns det som att jag kan förstå hur dom känner osv. Och hur svårt det måste kännas. Allt känns bara så stort. Jag blir helt enkelt tagen.


Sommarens bästa upplevelse.

Dog lite när dom öppnade på Pdol med denna. Jag dör lite nu med. Fuck att dom inte fortsätter kan inte fatta att jag aldrig mer kommer få se dom live. Fy fan vilken show.


Stark

Jag har gjort vissa framsteg. Jag klarar av att gå igenom saker ensam. Utan hjälp och bekräftelse från andra. Jag är så glad att jag har Pontus. För det är en sak att man säger " vi delar allt tillsammans" men en annan sak att faktiskt göra det. Alla är på LK ikväll men jag sitter här hemma ensam. Jag är sjuk och jag är jätte trött så jag ska se världens bästa serie snart och invänta ett samtal förhoppningsvis, ifrån han jag inte kan förklara hur mkt jag älskar.
Från igår

och vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan
jag ser domen i dina ögon
jag ser domen i dina ögon

Lördag. Dålig uppdatering.

Hejsan. Har inte haft så bra uppdatering men jag har varit i stugan och sen har jag hunnit vara på lk igår. Mår skit idag för jag har ögoninflamation som bara blir värre och på det en underbar förkylning och pms.. (Y) Ikväll blir det att sitta hemma ensam medan alla andra röjer dag två. Hade gärna gått dag två med men jag orkar inte och jag har inte pengar till det heller tyvärr. Så ska försöka hålla mig sysselsatt ensam ikväll.
Ha det så bra!

Tisdag

En bättre dag.
Känns som om jag har feber dock för jag fryser, men jag är en krigare!
Ska till min älskade pojkvän snart och repa mig. Fan vad fin han är!

......

är det nu, nu som det tar slut?

Denna dag suger så jävla hårt att jag önskar den tog slut nu direkt! Jag vill aldrig vara med om en liknande dag igen.

sju sorger och åtta bedrövelser

Bästis <3

RSS 2.0