Galtis Pouda

Varje år i tror detta blir 6e året har min familj med olika familjer åka till galtis. Och i morgon drar jag dit med min familj och mina kusiner + älskling! Ska bli grymt roligt ser fram emot helgen grymt mycket! Har sprungit omkring och packat och virrat runt senaste timman och nu har jag lagt mig till rätta och kollar på big brother.

Så jag uppdaterar när jag kommer hem!

Bilder från förra året när Agnes var med.



kärlek till detta ställe.


Onsdag.

Idag har vi tränat inför jazz och blues konserten som vi ska ha med skolan i morgon. Känns endå helt ok. kan inte bli sämre än förra året hur som helst. Och vi har blåsare med så det kommer bli fylligt. Är nöjd med min grupp. Det blir hela programmet så det ska bli spännande och vad 1orna och 3orna ska spela också.

Bakade havrerutor med nougat som jag ska ta med till fikaförsäljningen när jag kom hem idag. Hörde det vankades plättar till middag gottit! Nu ska jag packa och fixa skriver senare ikväll.



Lycklig.

Jag mår så in i helvete bra rent utav. Igår hade vi en jätte mysig dag, kväll och natt jag och hjärtat. Och som ja sa till honom att det känns lika härligt i magen nu som första gången jag såg honom och de är tyder ju på att jag verkligen är kär i denna kille! Min dag har varit bra men är dock trött.

Ikväll blir det att se saik-Luleå och nu jävlar finns det inget val nu måste ni få 3-2 i matcher. För jag ska nämligen bunkra upp mig med ostkrokar och cola och viga min kväll åt hockeyn!

På torsdag ska jag och pontus åka till galtis och åka skidor över helgen med min familj. Ser fram emot det väldigt mycket!

Nu ska jag skriva en krönika i svenskan.
Ha det gött!


1 år.

Idag har jag och Pontus varit tillsammans i 1 år! Detta år har varit det bästa i mitt liv. Han har förändrat så himla mycket i min tillvaro som betytt otroligt mycket för mig. jag behöver verkligen honom bredvid mig för att funka. Han ger mig så grymt mycket positiv energi och han gör mig till en tjej men högre självförtroeende. Nu ska jag laga middag åt honom och så ska vi mysa hela kvällen.
Idag är de våran dag, jag älskar dig Pontus Johansson!♥


Kan inte förklara hur mycket du betyder för mig.


Smile

Idag känns det som om jag har något slags tidsomställnings jetlag typ. Eftersom kl är en timme senare än vad man är van vid just nu.  Idag har jag inte gjort så mycket alls. Fixade just klart en efterätt inför morgondagens mysgheter! Går mest omkring och är lycklig hihi. Ikväll blir det rep! Så sjukt sugen på det, har inte träffat mina mades på en vecka eftersom jag legat hemma och sjukat mig istället. Känner att jag inte har något kul att ta upp just nu så ni får ha det bra!


I love the way you lie.






Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though.


Shopping.

Varit en sväng på stan med familjen idag. Avstår från roligheter ikväll för att satsa på att bli frisk istället. Känner mig jätte trött. Men stan behövde jag, hade inte klarat av att sitta inne en hel till dag!

Här är det jag köpte. Köpte även en bikini och en långärmad tröja med knappar från vila samt en fondation. Men kameran ville inte riktigt vara med!

Kofta, Lindex REA 149:-

jacka H&M 299:-

Sommarklänning H&M 99:- (har en byxdress i samma mönster)


kul-t.

Jag är less på att vara sjuk nu! Detta är min fjärde kväll hemma. Jag har så fruktansvärt tråkigt att jag inte vet hur jag ska klara mig igenom den här kvällen för att jag gjort allt man kan tänkas göra i ett hus!. Har lyssnat igenom min spotify lista 45 gånger minst. Svär jag skulle kunna säga ordningen på alla 95 låtarna.
Nu är det helg dessutom! I morgon ska jag ju umgås med mina fina vänner jag måste bli frisk då jag pallar inte sitta här hemma en kväll till!!
Nu ska jag ta och krypa på mig ha en bra kväll!



Rock.

Tjenare!
Är fortfarande inte frisk men jag försöker att vara positiv endå, sitter och lyssnar på the sounds och paramore och lirar bas och försöker lära mig lite av deras låtar. Dom har så otroligt duktiga musiker i båda banden! Och man vill ju inte göra nått annat än spela när man lyssnar på dom! Taggmusik inför uppträdande eller festival är vad det är.

Vad det gäller musikgenre så är jag en allätare. Det finns dock undantag för vad som inte ingår i min smak tex jazz det tål jag inte det är så enformigt och tråkigt. Men dom är otroligt skickliga musiker oftast men jag tycker bara det är så tråkigt ! Sedan typ skrik metal. Samma där svin bra musiker samt skickliga men man hör inte vad sångarna sjunger när dom bara groular (stavning). Älskar hårdrock och metal men då ska det vara en sångare/sångerska som sjunger melodiskt och man hör vad personen sjunger.

För några år sen var jag väldigt fast i rapp/hiphop. Lyssnade på all jävla rapp som existerade även svenska amatörer som verkligen inte var bra som jag inte klarar av att lyssna på idag! Antar att man sökte sig till texterna för att man kände igen sig själv så mycket under den perioden man hade en lite tuffare tid i livet. Men nu är det nog rock som är min favort genre. MEN trots det kommer alltid eminem vara en av mina största idoler så en del hiphop musik kommer jag aldrig kunna sluta lyssna på!


Du ger mig gåshud.

Du säger att du är stark
Att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
Det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
I ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
Skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
För resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
Och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi såra varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid




Losers är till för att förlora.

Att jag valde den rubruken just till detta datum får dom som känner mig riktigt bra klura på!

Idag är det en underbar dag. Mår lite bättre. Men det bästa av allt är att vi har gått vidare till riksfinal i rockkarusellen är så jävla glad! Jag trodde inte det skulle gå, det var hårt motstånd men jag är så jävla stolta över mig själv och mina fina bandkompisar för att vi gjort detta. Fan vad jag är taggad för överkalix. Vi är redan vinnare. ♥

Stina Vikström
Emma Larsson
Jill Holmgren
Signe Lindahl
Lina Bäcklund

jag älskar er!

Indestructible

Most of the time, love doesn't really need words.
Kanske är det därför jag sitter här just nu helt tyst för mig själv och är så jävla kär i dig.





Håkan för mig är du mer än Håkan.

Håkan kommer tillbaka till luleå i sommar. Blev ganska lycklig för det! Mannen men den skönaste dialekten och en otroligt inspirerande och vacker insida. Ska boka min biljett väldigt snart.

Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå








Jag ger otur.

Det är faktikst sant! Lule leder med 2 mål jag kommer in och lägger mig i soffan i 5 minter och på den tiden hinner saik helvete reducera 2-2. DÄRFÖR ska jag inte se 3 perioden för då kommer nog lule göra mål hoppas jag! Saknar min söta goa underbara Pontus super mycket just nu vill kramas med honom nu! Vi har inte fått så jätte mycket tid tsm senaste två veckorna. Tänkte avsluta detta inlägg med två låtar som har gjort min dag och en bild som beskriver hur jag mår just nu. Säger som Sellin " nu tar jag fram hagelbössan" godnatt!


April Divine – Redemption
T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera


1000 grader kallt

Sitter här och fryser och tycker synd om mig själv. Jag har ont i hela kroppen som om jag fått 100 slag. Hatar feber..
Jag skulle kunna fixa i garderoben eller nått annat halvinspirerande men jag orkar verkligen inte det. Orkar bara sitta här. Tur att det finns underbar musik att  lyssna på!

Lite saker jag gärna skulle vilja klicka hem just nu! HM <3





Ett måste till sommaren stickad jumpsuit shorts, fränt!




Måndag.

Idag slutade jag efter teatern. Med andra ord 11.00. Jag och Agnes har pluggat i stort sätt hela jävla dagen. Och bra har det gått! Har gått igenom hela kapitlet och förstått allt och det känns skönt! Sedan har jag pluggat Nk som jag har prov på på torsdag och det kan jag också ganska bra.

Har känt mig hängig och nu har jag fått feber också. Får se om jag kommer gå till skolan i morgon jag är ju envis som fan och kan inte slappna av om jag missar något så brukar tvinga mig till skolan endå. Men vi får se om jag går i morgon.

Vill bara få den här veckan överstökad för nästa kommer bli bäst ♥


Söndag

Tjena!
Idag har jag inte haft de minsta söndagsångest! Har varit glad hela dagen faktiskt. Har pluggat, ätit och tagit det allmänt lugnt.

Igår på rockis så gick det sådär! Men endå ganska bra. De största minuset var att det var så grymt oorganiserat. Aja vi kan bara hoppas på de bästa och att vi får hyffsade poäng.

Ikväll ska jag vara med min tötis! En perfekt avslutning på helgen om jag får säga det själv.

Nu vill jag ha sommar!!

Fredagkväll.

Nu ska jag sova har haft en mysig kväll med Agnes med spel och tv. I morgon åker jag mot Haparanda för att tävla sista deltävlingen i rockkarusellen! Drar en runda förbi Ikea innan med mor och far.
Avslutar med en ganska charmig bild på mig och emma som hon la ut tidigare idag :)


Always and forever <3


Dag 25 – Min favorithögtid.

Julen eller Midsommar. På midsommar är vi alltid i stugan med alla andra i släken så brukar vi ha tävlingar osv och det brukar bara var mysigt helt enkelt. Julen älskar jag bara i allmänhet!

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Enkelt! One tree hill och det är därför att det berör en så oerhört mycket. Och det får mig att må bättre när saker inte är bra också. Serien innehåller världens bästa låtar samt världens bästa citat!


Dag 23 - En låt som får mig att gråta.

Finns ingen låt som får mig att gråta bara sådär när man lyssnar på den. Men det finns väl låtar som haft otur att råka vara just när något hemskt eller tråkigt hänt i ens liv och blir då alltid reflekterat till den händelsen när man lyssnar på den. Men en låt jag ofta lyssnar på när jag är ledsen är The fray- Never say never och jag vet inte varför men det bara är så.


Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Just idag så är det fel dag att svara på den frågan. Känner mig så grymt värdelös! Pluggat som en jävla idiot hela dagen. Gått på specmatten men så fort man kommer hem är man helt jävla iq befriad och fattar fan ingenting. Sen blir ja äcklad av mig själv. Nu har jag skaffat gymkort igen så nu helvete ska jag få bort allt äckligt fett. Så just idag när ja ser mig själv i spegeln så ser jag bara negativt. Kan inte sminka mig fint, inte fixa håret fint. Usch. men skulle frågan komma en annan dag skulle mitt svar kanske vara ett annat :).

De räcker med en webbkamera för att man ska ha kul.














Random bilder från de senaste halvåret.

Nu ska jag sova och "tagga" inför ett långt teater pass på måndagmorgonen och sen ett hål som jag ska gå och käka godjälva mat med helena sellin på! Mat räddar liv <3. Sovgott!

Jag kommer, jag är nästan där.

Nu drar jag till min söta kompis Agnes Larsson för mys, solsidan och big brother!
Ha en bra söndagskväll.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dagen efter jul afton var jag, emma och jill ute och fotade med emmas systemkamera så då tog hon dessa bilder.


Dag 20 – Min favorit film.

Det är helt klart armageddon.
En klassiker. Och jag vet inte hur många gånger jag sett den och den har alltid berört mig till tårarna runnit!

Den här filmen innehåller dels mitt favoritpianostycke som jag verkligen tycker är det finaste i hela världen. Och slår till och med river flows in you. Och min absoluta favorit låt. I dont wanna miss a thing med aerosmith ♥
Tycker det är så coolt att liv spelar i filmen och att hennes egen pappa är sångare i aerosmith och tsm bidragit att denna film är så otroligt bra. http://open.spotify.com/track/5YvHk8Gkt9x33mR0xNikuM http://open.spotify.com/track/40C6i7SZIkILDYMRAKM3ek

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Självklart är jag ju så kung på att ta bilder så jag har ju inte tagit några. Men jag kan berätta.

*En blommig byxdress som jag totalälskar! (en av tre. men jag är verkligen kär i dom.)h&m
*En stickad kortärmad i svart. Har en brun men återligen. Kärlek! h&m
*En enkel svart långärmad med knappar. Seeme.

Detta köpte jag idag, min mormor valde att sponsra mig med en peng vilket jag uppskattade riktigt mycket!

Ikväll har jag varit hos jill med lite människor och tagit det lugnt. Ska strax sova för i morgon blir det upp tidigt för att åka till luleå och spela på lördagsrock samt shoppa lite med min mamma!
Hoppas Pontus kan komma och sova hos mig i morgon åxå.

Puss och godnatt.

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Skrev inte igår men igår till middag åt jag lax och potatis. Hehe gud vad intressant.

Det finns inga ord.


Kent – Det finns inga ord

Vi glömmer.

Att ta hand om varandra. Vi är alldeles för ego och vi tar varandra förgivet.
jag vet vad jag hade behövt just nu.


Det finns för mycket skit i vår värld.

Den här dagen har sugit. Känt mig nere utan att veta varför. Började snöa ute nu med. Och jag fryser. Ingen bra dag..och det känns som om hur mycket tid jag lägger ner på skolan så blir jag ändå alltid besviken på mina resultat.Just nu skulle jag bara vilja vara med Pontus. Men hoppas kvällen blir bättre, ska repa iaf!
jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Vem som helst med ett jobb för jag vill verkligen jobba och tjäna pengar nu!!  1. jag vill shoppa. 2. jag måste få råd att åka till gbg och se coldplay. Finns inget val jag måste dit.

Unbreakabe.

Att få höra att man betyder ibland kan betyda så otroligt mycket för en. Och det är den här tjejen duktig på att göra! tack för det <3

Andreas Johnson – Unbreakable


Dag 16 – Innehållet i min väska.

Jag har aldrig varit någon väskmänniska. Men när jag har en väska packar jag ner det jag behöver just då. Och oftast när jag behöver en väska så är det i skolan och då innehåller den min skåpnyckel, headset, mobiltelefon, tuggummi, lipsyl och några kronor. Så typ sånt!

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Jag ångrar att jag inte köpte biljett till coldplay i globen  2008. Stod där utanför och de fanns fortfarande biljetter kvar. Men i sommar då ska jag till gbg och se dom! Skickade in ett cv till ica björnen och hoppas på jobb där. Det är en början!


HIH.

Vet att det har blivit typ 20 inlägg idag?
Men som ni ser så har jag fått min första ej "amatöriga heater gjord by mig".
Så jag vill tacka Pontus Kristiansen för att han hjälpte mig att fixa detta: )

Pontus Johansson

Om honom:
Vad heter han ? Pontus Johansson.
Vart bor han? Vittjärv.
Hur gammal? 17 år.
Har han humor? Ja det har han verkligen även om vi inte alltid har samma.
Är han lätt att skratta med? Haha ja det är han.
Kan du prata med honom om allt? Absolut!
Åker han till dig om det hänt nåt jätte allvarligt? Det tror jag, har aldrig hänt något sånt men de tvekar ja inte på.
Är hans föräldrar skilda? Nej.
Har han syskon?  Ja en lillebror.

Om er:
Hur länge har ni varit tillsammans? 11 Månader och 8 dagar.
När insåg du att du fick känslor för honom? En kväll då jag var nere och då fanns han där.
Träffas ni ofta? Oftast 2 gånger i veckan ialla fall.
Har ni kollat film tillsammans? Jo många gånger.
Har ni varit på bio tillsammans ? Japp.
Har ni varit med om något läskigt? Hmm ja kommer inte på något.
Har du fått något fint från honom? Ja ♥
Är han bra på att trösta dig när du är ledsen? Verkligen! Det räcker oftast med att han finns där.
Har ni träffat varandras föräldrar? Haha ja det är väl klart?
Har era föräldrar träffats? Ja.
Bor ni ihop? Nej.
Sover ni i samma säng när ni sover hos varandra? Självklart!
Tycker dina föräldrar om din pojkvän? Jaa:)


Jag är dubblet så stor nu.










Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Det där är nästan exakt på dagen ett år sedan. Och just där höll något stort på att hända i mitt liv. Och den känslan jag kände på den bilden det känner jag just precis idag och det har jag känt varje dag sedan bilden togs.
Älskling det är livet som leker♥

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Att man är sådär kär så man knappt vet hur man ska vara och se sin älskade djupt i ögonen och säga ja.
Sedan vill jag att det ska vara en varm sommardag och att det är midnattssol under festen.

denna helg har jag
sett min fösta rallytävling.
Insett att jag verkligen älskar min underbara kille över allt annat!
Blivit knäsvag.
Varit lycklig.
Åkt en massa skoter på guppiga leder.

Nu längtar jag redan tillbaka.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


I somars var jag på Gotland och vi hade utomlandsvärme där den veckan.
Andra ställen jag i är:
Thailand 2 ggr.
Turkiet 3 ggr.
cypern 1 gång.
danmark, finland, stockholm,gbg.
Bulgairen en gång.

What good is a life, with no one to share,

Gavin DeGraw – We Belong Together

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Kort och gott om det. Jag oroar mig sjukt mycket för vad som ska hända efter gymnasiet. Om jag kommer in på högskolan jag vill gå på. Kommer jag få hålla på med det jag alltid drömt om? Mycket sånna saker. Så just nu känns livet så väldigt tryckt och säkert på björknäsgymnasiet. Men de är inte så länge kvar.

Idag har jag varit ute på en skotertur med Emma, Stina och Jill. Trots att det har blåst mycket så har vi lyckats gräva ner oss och grilla god lunch. Har varit ute varje dag detta lov och gjort något så det känns bra! Ikäll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt är väldigt trött. I morgon kanske jag ska följa med till Pontus stuga över helgen. Men vi får se hur allt bli nu ska jag dra en runda poker hehe.. och sedan käka middag:)

Adios!
Bild från förra sportlovet när vi grillade vid vittjärvträsket.

The music washed away all the hate , and society started advancing

Jag älskar dig för att...
Du alltid ser positivt på saker.
Du alltid gottgör när saker inte blivit som planerade.
Du alltid får mig att bli glad när jag haft en dålig dag.
Du stöttar mig med mina drömmar.
Du är så söt när du sover.
Du har vänt hela mitt liv och tagit mig upp på fötter.
Du är allmänt jävla bäst i världen ♥

28:e mars 2010 ♥





Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Idag har jag inte fotat något så det får bli en äldre bild där jag har på mig min favoritbyxdress från H&M och testade locka mit hår när jag har klippt det axellångt.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.



RSS 2.0