Lättnad.

Nu är alla prov, läxor och inlämningar klara. Det känns så jävla skönt! Om jag ska sammanfatta mig själv med ett ord skulle det bli VGbarn. För det är precis vad jag fått nästan allt jag fått reda på hittils. Och svårighetsgraden är ganska hög nu i tvåan, så jag är stolt över mig själv!  Och jag har klarat  MATTE B! WOHOHOOOO!


Linda.

Har svårt för svensk rapp nu för tiden. Men en låt jag alltid tyckt varit så jävla bra och välgjord är Niprone-Linda. Den är på engelska och han gör det bra som fan. Den handlar om hans syster som dör i en sjukdom i 20 års åldern och hade hela livet framför sig med bröllop och osv. Förbannat djup! Värd att lyssna på.


Dom kommer kliva på dig igen.

Nu är jag helt slut. Efter att ha stigit upp 7 en vecka i streck och dessutom paddlat kanot en lång sträcka idag. Jag är en sengångare och jag orkar inte ta mig kvällsfika heller. Ska bara lägga mig och se tv och SLAPPNA av. I morgon gör jag bort mitt sista prov, det sista jag gör i 2an.


Kanot paddling.

Tjenare.
I helgen har jag inte hunnit skriva något eftersom jag varit i studion hela tiden. Sedan kom Pontus och sov i går. Idag har jag varit med klassen i skogså och paddlat kanot. En mysig och varm dag. Har även haft min första körlektion!
Lite bilder från dagen.





Mys.

Nu drar jag iväg till agnes för en myskväll. Tog min nyinköpta tröja från second hand. Ha en bra fredagskväll!

Handla.

Ska snart fara in till stan och möta mamma och fara och handla!

Fredag igen.

Tjenare. Idag har jag varit ledig och har tillbringat dagen med helena och bastat och haft lite spa. Även hunnit käka nuggets och nudlar, gött! Ikväll ska jag vara med Agnes och det blir en tidig kväll eftersom jag ska upp 07:00 i morgon och åka till luleå för inspelning hela helgen.
Ha det bra!


Vi sitter i samma bil.




Second hand.

Idag har jag fyndat på Second hand med frida. Och hon har rätt vad det gäller att hitta saker. När jag är själv hittar jag aldrig något men med henne så hittade jag hur mycket som helst!
Detta köpte jag idag.

En mysig grillkvällströja.


Och en oversize kofta.

Onsdag.

Tjenare. Idag har jag varit ledig och jag sov till 11:15. Sammanlagt har jag sovit 11 timmar i natt. Då kan man snacka om trött efter allt repande och så vidare. I morgon har jag bara två lektioner, eller de är en redovisning och ett prov sen slutar jag, skönt!

Gjorde en sån här liten outfit på vad jag hade på mig idag.


tänkte visa en bild på ett halsband jag fick av mormor och morfar i 18års present.


Och avslutar med en charmig sliten bild på mig själv. godnatt!

En midsommarnattsdröm

Gick svin bra. Jag är nöjd, nu är det gjort och det känns skönt!
I morgon är jag ledig, nu ska jag sova.
Godnatt!

Nu taggar jag om till inspelning i helgen med dessa!



Och jag vågade aldrig hålla din hand Vi är inte såna som i slutet får varann.

I morgon är det premiär på vår musikal "en midsommarnattsdröm", jag är med i första uppsättningen den som är i morgon. Jag är nervös som fan. Jag hoppas att det kommer folk! Ikväll tar jag det lugnt. Sitter och tittar ut genom fönstret, ser och hör regnet som aldrig slutar falla. På nått konstigt sätt så är det just det jag behöver.


you are a shining light.

Just nu önskar jag att...

- att jag hade körkortet i min hand.
- att pontus bara dök upp och gav mig en puss.
- att jag kunde ta en sak i taget.
- att jag var i turkiet med agnes.


Söndag morgon.

hejsan.
Jag ska strax iväg på ett tidigt morgonrep med bandet eftersom att jag ikväll ska iväg till skolan och repa där med teatern. Men jag biter i det sura äpplet och är på topp hela dagen!
Det är i alla fall fint väder ute :)


you have to dance for a romance, dance, dance, dance.

Lördag.

Tjobidu!

Har precis gjort mig i ordning och ska ha öppethus hos mig idag för nära och kära.  Buffén kom nyss, satan vad mycket mat. Nyss kom jehovas. Haha jag trodde dom hade gett upp i vårt kvarter! Är rädd för dom.
Ikväll blir det spelning på lillan igen. Blir en bra dag tror jag, Pussar!

Fredag.

Tjenare!

Idag har jag vaknat upp hos min fina kille och vi har tagit det lugnt hela morgonen. Började inte för än 12:30 med teater rep så det var väldigt skönt. Hade en bra kväll igår med Pontus, Anton och Calle. Tävlade i basketstraffar, sparkade sparkcykel och annat moget. Behövde verkligen en sån kväll efter min vecka. Nu är det bara att köra sten hårt till tisdag och sedan får jag äntligen vila ut.
I morgon ska jag hålla öppet hus för nära och kära så får dom komma förbi och käka buffé och fika. Lördagen avslutas med en spelning i luleå, återigen på lillan. Bra minnen från det stället!!
Varit i luleå efter skolan med mamma, olle och iris. Här är det jag köpte.











Denna ring fick jag blandannat av Pontus i födelsedagspresent!




happy

Såhär jävla glad är jag just nu!!!

18e maj 2011

Idag fyller jag 18 år och det har varit min bästa dag i hela mitt liv! Började morgonen med att få en egen bärbar data! är jätte lycklig. Sen hade vi en spelning eller lättare sagt var vi med i en tävling, norrskenstalang och vi vann! Jag är så otroligt lycklig :D 7000 kr till Life sentence och dom sitter så jävla bra just nu. Älskar er tjejer ♥ Vi förtjänade verkligen detta!

Såg inlägget som jill och emma skrivit om mig!  tusen tack :)! ♥

Undrerbara dag!!

16 maj 2011

..en dag jag aldrig kommer glömma på länge. Inte för att den var bra. Tror aldrig jag haft en sån här dålig viktig dag rent utav. Och så ska dagen avslutas med att körskolan inte hört av sig till mig om att teorien var flyttad till 5 så nu måste jag gå den ännu senare! SUCK.  Jag vill inte ta körkort i december pga av en teorilektion som endå inte är viktig. Man kan bara läsa i boken så lär man sig lika mycket. Har redan klarat av den fasen så det känns grymt irriterande.

Ögonen är svullna och mitt huvud har dött. Ska kila iväg på repet om ett tag och hoppas att jag mår bättre!

Fyfan vad jag älskar dig!

Jobbigt

Hej allt suger. Är så stressad att jag hellre hade velat dö. Kan inte tänka positivt. DÖDÖDÖDÖ pissliv.

kärlek

I need you near me.


Im your's to keep ♥
Finns inga ord som beskriver dig tillräckligt bra.



Bugg

Hejsan. Jag har haft stora problem med att ladda upp mina inlägg och därav den låga uppdateringen. Men nu hoppas jag att allt ska funka. Idag slutade jag 11:00 och direkt då jag kom hem har jag städat hela huset och sedan sprungit runt träsket. Är nöjd med mig själv med andra ord.
Ikväll får vi se vad som sker. antingen sitter jag hemma eftersom jag är helt jävla slut efter veckans alla saker.. usch vi ska inte prata om hur fullt jag har nästa vecka. Aja bara att bita ihop.
Eller så åker jag precis som dom flesta andra nog gör ikväll till Therese fest.
Men helst av allt vill jag bara krypa ner i soffan och se en film och skratta tillsammans med Pontus!

Känner mig så dålig..lyckas aldrig riktigt enda fram det gör mig så jävla nedstämd. Aja.. äc sklig

Ps. du är jävligt äcklig att du kan gå så lågt. fyfan!


Cocaine

Now it's too late, too late to live
and my conscience killing me
so I'm alive
but I'm not free


and for all of you that can relate to this too.

Så otroligt bra låt.


När man tappat ginstan.

Det är precis vad jag har gjort. Hur mycket jag nän försöker med vissa saker så räcker det bara nästan. Självklart kan inte allt gå som man vill och klart att man får kämpa för det, men när man verkligen har kämpat enormt mycket och man endå inte lyckas då tappar man gnistan lite. "spåkulan på facebook sa att jag skulle gå raska promenader och äta gott." Det skulle jag gjort om det inte var så att jag behövde bo på skolan varje kväll.. men man har inget val när det är mycket att göra! Men någon dag i veckan ska jag ladda in riktigt bra musik och traska ut på en promenad under en kväll som förhoppnignsvis är varm och BLÅSFRI. För om det är något jag hatar så är det när de blåser. Blåsten irriterar mig? Jesus vad blev detta för random inlägg? Aja, skitsamma!
Bara att tagga om inför en ny vecka.


Helg.

Nu är det helg igen och måste säga att denna vecka har jag verkligen längtat. Pluggat rumpan av mig i veckan! Så i helgen ska jag njuta. Längtar efter Pontus oerhört mycket så det ska bli skönt att träffa honom i morgon.
Nu ska jag umgås med Agnes!


Uppsnärjd i det blå.

Och jag står framför spegeln,
jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den.

Du har vart ute i världen i flera år,
när jag stanna på mitt rum och såg dagarna gå.


Bra dag.

Idag har jag haft en bra dag som gjorde min dag lite ljusare. Insåg attjag räknarpå det sista momentet i matten och talet gick jätte bra! Känner mig bättre till mods än tidigare i veckan. Ikväll ska jag se cheer futures genrep med signe och det ser jag fram emot! Nu blir det tacomaking med syskon!
Ha det super bra!



Blir blind när alla lampor lyser.

Detta har varit en bra helg. Har umgåts mycket med tjejer jag saknar väldigt mycket och det har jag verkligen insett i helgen. Ikväll har jag varit hos Linnéa och ätit mycket gott fika! Mycket gott och mycket trevligt sällskap. Nu ska jag packa min gympaväska och sen gå och sova!
Ni får några spontanbilder.



RSS 2.0