Kärlek, dist & ideologi.

Fy fan vad den här låten tog tag i mig. Hur grym är inte killen?

KAN SEPTEMBER TA SLUT?

Är så jävla less på att det regnar konstant. Blir så jävla trött hela tiden också. Ingen ork eller något. Och vem vill att sorvadammen ska brista så vi får flytta upp och bo i nån stuga 100 mil härifrån i flera veckor? Så Boden blir som venedig så vi får simma under vattnet, ta på oss en snorkel eller en dykarutrustning när vi ska gå på H&M. Det hade ju varit svin kul, naaat!
Bajs ska nog sova ett tag, läxorna dom skiter jag i så länge.



Varje gång du möter min blick, så vet jag vem jag är.

Ett och ett halvt år. Tiden går för snabbt för att jag ska hinna med. Men jag är så glad att du funnits med mig i stegen jag tagit.
Jag älskar dig Pontus.♥



Never say never.

En sak jag irriterar mig över är att Justin Bieber har en låt som heter never say never. För jag kommer alltid relatera den rubriken till The fray- never say never som funnits mycket längre.
Den är en miljon gånger bättre. Faktiskt en av mina favoritlåtar. Den är mycket mer genomtänkt, 1000 gånger bättre och finare. Är rent utav sagt arg för att den inte är högst upp på youtube längre.

Jämför själva.




Jag vill bli hel igen.

15 år.


16 år.


17 år.


18 år.



fest hos mange.


Helt sjukt bra lördagskväll!

Kväll och en finfin himmel.

'Cause you will be somebody's girl
And you will keep each other warm
But tonight I am feeling cold

Söndag.

Tja! Igår var jag på lotus och det var himlarns trevligt. Idag mår jag bra dessutom. Har hunnit sola och ska göra mig lunch bestående av Nuggets nu.
Igår var jag i luleå en sväng, besiktade ena bilen och kollade lite kläder med mamma och pappa. Hittade världens mysigaste tröja på lindex, den som jag har på mig på bilden under. Jag älskar den!
Ha en fin dag.


Torsdag.

Nu är det helg!
Fan vad skönt med andra ord. Fick veta idag att jag och carl delar på at spela bas i Hair. Så nu är det bara till att lära in sig 30 låtar typ. Men det blir kul, är glad att jag blev utvald. Nu ikväll kommer Pontus hit och sover här. Vi ska kolla robinson, käka glass och ha det bra som fan.

Vi hörs!

Nostalgi.

Har flyttat alla bilder från den gamla datan till min egen och jag sitter och kollar igenom allt som fotats sedan högstadiet och framåt.

Elin och jag cheerleading träning 2007.


Små flickor på boden alive, 2008.



Världens finaste vän uppe i Boden 2009.



Elevrumsvaktisar.



Glad rasmus på klassresa!


Charmig Berra.


Söt tjej , söt hund.


Sommarjobb närradion 2009.


Tim och jag jag avslutnings kväll på farmen i 9an.


Pluggade rumpan av mig.


15 år.



sur och värdelös.

Jag har en dålig dag. I morgon kommer vi få veta rollerna till hair. Och det känns som om jag inte kommer att få vara delaktig på något sätt. Blir väl som vanligt. Eller så ska jag väl planka 140 låtar på bas som jag måste spela under hair. Och ne jag vill inte göra de själv. Har inte självförtroende till det. Nä jag tror inte på mig själv angående det.

Ska hämta pappa från kallax snart och sen ska jag plugga till eventuellt ett vg? Ja för det ska ju alltid bli 0.5555  ifrån ett mvg. Är lesssssss!

PS: SLUTA GILLA BILDER PÅ FULA ÄCKLIGA GRISAR. GAH mitt humör blir inte bättre av det...
HEJDÅ.


Alla här är efter dig, du är den sista av ett slag.

Idag är det måndag. En måndag som har bestått av 3 lektioner. Gillar verkligen att gå till 13:30 på Måndagar. Nåväl så har jag pluggat lite kulturhistoria och ska snart käka och fara och köpa ett lim för backspegelglaset på ena bilen har låssnat wtf?.
Ikväll ska jag vara med Jill!

Bjuder på en bild på mig och Fredrik en vanlig måndag i estet. Tagen från saras blogg.

jag har solen i mitt rum.


Söndag.

Tja!
Igår vad jag på ikea hela dagen och sedan käkade jag maxmat med agnes, och kvällen slutade med att jag spontan for och hämtade pontus i vittjärv för ytterligare en natt med han. Nu har jag precis åkt och lämnat honom hos han och sedan handlat till tacos som blir dagens middag.

Nu ska jag pyssla med mina ikea inköp blandannat lampan nedanför och några nya förvaringsgrejer.


Wake me up when september ends.









Två hjärtan.

Se på mig ett tag, ibland så är jag svag.
Om du kan beskydda mig, ska jag alltid bära dig.



Jag är ingenting, utan er <3

Låt det aldrig ta slut.
Esmk09






Din jobbigaste vän

Har inte uppdaterat på 3 dagar men det jag har haft annat för mig både måndag och tisdag kväll. Igår sov jag med hjärtat här hos mig. Idag är jag trött som fan för det var så varmt i mitt rum i natt! Älskar mitt rum men ibland så är det hemskt.

Idag ska jag repa eller vi ska ta tag i en del saker som facebook sidor med mera. Är jätte trött och längtar till helgen!
Bättre uppdatering nu.


Söndagsbajs.

Ja söndagar är aldrig bra. Har bara varit riktigt irriterad idag. Stör mig på allt!
Nu ska tråka vidare tills det är dags för rep och sen ska jag vara med Aggelito_


och i tonåren ville jag bort härifrån.

Är fortfarande helt överrumplad av gårdagens framträdande.
Idag är det söndag och alla är beiga och ingen vill göra något..
Blir nog en riktigt tråkigt dag helt enkelt.




Tiden går sakta men livet för fort.

Spelningen gick kanon bra, bra med folk och bra ljud!
Ikväll har jag även blivit totlat överväldigad, jag visste att ja skulle tycka det var känsligt men inte så känsligt, ja tror ja grät 24/7 igenom hela Magnus ekelund & stålets uppträdande. Så jävla bra, och jag är så otroligt tacksam för allt Magnus gjort för vårt band och att han tror på oss.

Nu ska jag sova för jag är för high on life nu!
Puss.

Nytt

var en sväng till luleå idag, tanken var att hitta något att ha på mig till spelningen i morgon som helst kan kombineras till vardag eftersom att man inte är så rik. Det blev en  svart shortsdress från bikbok med senapsgula strumpbyxor. Hittade även en mysig tröja från Hm samt lite smycken!


Fjärilar i magen

Jag känner mig så nykär, och det var längesen jag längtade så här mycket efter helgen som jag gör nu! Och självklart känns veckan som att den går i slowmotion. Bara en dag med en lektion kvar och sen  auditionen på fredag inför hair! Ska till luleå och kolla på ny basförstärkare på fredag också thihi!

Kom nyss hem från repet och nu är vi beredda inför spelningen på kulturnatten på lördag, TAGGAD! Om ni har möjlighet kom och kolla, det kommer bli grymt och en massa bra band. Dessutom gratis, så kom till lilla salen 22:15!

Nu ska jag äta fil och flingor och se i en annan del av köping, Natti!

Anders Bagge <3


Lighters.


Spöregn

Det öser ner och jag sitter här inne i stickade halsdukar och omgiven av mysig musik. Ska träna ännu mer på basläxan snart och sedan göra mig en god middag.  Ikväll väntas en av mina favoritfilmer som även helena ska få bekanta sig vid nu. En kärlekshistoria!






Riktiga kunskaper inom musik, det ni!



Lovemoment

jag vill vara med om ett riktigt sånt här film moment innan jag dör, vilket som helst!

En av mina favoritfilmer.

Usain Bolt

Jag får verkligen gåshud när jag ser denna människa gång på gång vara så överlägsen. Spelar ingen roll om det hade varit en svensk med i loppet så hade jag endå hejjat på Usain Bolt. Jag har inte missat en start han gjort hittils. Och det pratas om att han snart ska lägga av med kort distanser och köra längdhopp eller liknande. Frågan är, kommer han vara lika dominerande där? Jag tvivlar inte en sekund!




Set fire to the rain.

I let it fall, my heart,
And as it fell, you rose to claim it
It was dark and I was over
Until you kissed my lips and you saved me.


Fredagsmys

Snart åker jag iväg och hämtar upp hjärtat för myskväll!
Ha en trevlig kväll :)

Its to late to late.

Älskar allt med denna låt. Får grymt starka känslor när jag hör denna låt!



RSS 2.0