Onsdag

Halvvägs mot helgen.
Lovet har hittills bjudit på solsken, slalom och skoter. Idag ska jag besöka second hand en sväng och se på en spelning. Jag hoppas verkligen att den här helgen blir bra för jag har ångest för vad som händer efter det med musikal osv, det kommer bli hektiskt. Men jag ska skita i allt som tynger och oroar mig just nu och bara ha det bra!
Ha en bra dag!

Kent

Var det du som höll för hårt?
eller är det jag som är för svag?

Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt
Så får jag en chans att ge dig allt det du aldrig haft
Men jag är för feg.


Känner mig tung

Det känns lite tungt att vakna på morgonen. Jag har för det första sett fram emot lovet mycket för att då få ta igen tid med Pontus men då ska han jobba hela lovet så det är ju bara att glömma bort alla dom planerna jag hade för oss.. Efter lovet blir det ett rent helvete med stress eftersom hair är om 1 månad exakt idag. Jag har inte en enda krona och jag har aldrig känt mig såhär misslyckad förut. Är dessutom så jävla less på att vara den drivande faktorn hela tiden. Att alltid vara den som ska se till att det ska funka jämt. Varför är det alltid jag som ska bli besviken och du som inte verkar bry dig?

Sedan kan den här jävla fittoron som bor inuti mig dra åt helvete. Och äckliga skånska gubbar kan sluta ta och ringa mig så jag blir så paranoid att jag måste snurra runt två gånger när jag kommit upp till övervåningen för att vara säker på att ingen jagade mig dit upp i trappen.

Jag hoppas jag har fel och att det blir dett roligt lov.
Idag är jag negativ men ibland kan man ju få vara det.
Hejdå!


we found love

Vill ha sportlov, tjugoåttonde mars och tjugonionde mars så jävla mycket !

I have the time of my life.

Gud vad bra film endå, blir kär när jag ser den.

Fredag.

Ledig idag och ja det är alltid skönt! Ska strax hoppa på en buss mot stan för att möta upp min mamma och bara gå en sväng för att det är trevligt. Ska hjälpa henne hitta lite detaljer till en fest hon och pappa ska på i morgon. Ha en fin dag!

Vad fan ska jag göra för att du ska se mig?


Its cold around me.

Ska snart dra iväg till gymmet och träna arslet av mig. Idag har jag pluggat hair som en gnu.

Jag blir överrumplad.


Feel the spirit.

Den 25 september 1976 samlades Bono, David Evans, dennes bror Dik och Adam Clayton i Larry Mullens kök. Den senare hade sökt medlemmar till ett rockband på skolans anslagstavla. Under den första tiden försökte de spela covers. Bono ville spela mest Rolling Stones och Beach Boyslåtar; han var trött på långa gitarrsolon och hårdrock. Tyvärr kunde inte bandet spela covers särskilt bra, så de började skriva egen musik istället. Under 1977 lyssnade de mycket på The RamonesThe ClashDavid BowiePatti Smith och Tom Verlaine och fick mycket influenser från deras musik.

Bandet tog från början namnet "Feedback" under några månader, men ändrade det senare till "The Hype". När Dik Evans lämnade bandet för ett annat lokalt band, ändrades namnet till U2. I början sjöng Bono, spelade gitarr och skrev bandets texter. Han berättade i en intervju 1982 om sitt tidiga gitarrspelande, "När vi började spelade jag gitarr, tillsammans med The Edge - dock kunde jag inte spela gitarr. Jag kan fortfarande inte. Jag var så dålig så att en dag sa de andra åt mig jag kanske skulle sjunga istället. Jag hade testat det innan, men hade ingen sångröst överhuvudtaget. Jag minns den dagen jag upptäckte att jag kunde sjunga. Jag sa, 'Åh, det är så du gör det'.


Ikväll levererar U2 i mina högtalare.



Från igår

Innan jag for till Stina och Jill så höll jag mig hemma hos Helena med dessa två fina vänner!

Tjenare.

Igår hade jag en jätte bra utekväll och firade Jill och Emma. Det var riktigt trevligt på Lotus för min del och det enda som stoppade mig från att köra fullt ut var min äckliga huvudvärk osm vägrar släppa. Idag känner jag mig verkligen inte frisk. Huvudvärk och ont i magen.. och väldigt uttråkad. Kvällen kommer att spenderas hemma framför min fina laptop I guess!

Juste!

Jag har klippt mig, färgat håret och köpt en väldigt mysig tröja. Och i morgon spelar vi live på p4 med bandet mellan 09:00- 09:30 och därefter sker en intervju. Sedan ska jag spendera dagen i Luleå med mina fina bandmedlemmar. Toppen! Nu ska jag snart kila mot repet.

RSS 2.0